Φέτος, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο τα παιδιά και των δύο τμημάτων της Β’τάξης στη δράση μαγειρικής που γίνεται κάθε χρόνο, όταν ολοκληρωθεί η σχετική ενότητα στο μάθημα των Γαλλικών. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και η επιμέλεια και των δύο τμημάτων εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και η βαθμολόγηση των πιάτων ήταν μια δύσκολη υπόθεση. Το Β2 νίκησε με μικρή διαφορά το Β1. Πάντως και οι δύο προσπάθειες ήταν εξαιρετικές, με άψογη οργάνωση και παρουσίαση των πιάτων.

 

IMG_8519 IMG_8528

Ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη της Γ’ Λυκείου στην αίθουσα όπου μαγείρευε το Β1.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες Πανελλήνιες εξετάσεις.

.

 

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν φέτος   ο Χρήστος και  η Πάολα, μαθητές του Λυκείου που βαθμολόγησαν αυστηρά αλλά δίκαιο. Η Μαριγκλένα και ο Φαμπιάν επίσης μαθητές του Λυκείου βοήθησαν την όλη προσπάθεια  η μία υποστηρίζοντας στην καταγραφή των βαθμολογιών και ο άλλος βιντεοσκοπόντας και βγάζοντας φωτογραφίες.Επιβεβαίωσαν έτσι την αγάπη και την αλληλεγγύη  που υπάρχει  ανάμεσα στα δύο σχολεία.

 

 

 

Αφήστε σχόλιο

two + 16 =